Наказанията в областните групи

Време за четене: < 1 минута

Отборът на Тракия (Пазарджик) ще домакинства на неутрален терен в последните си два домашни мача от есенния полусезон.

С решение на Дисциплинарната комисия при ОС на БФС мирянчани бяха лишени от домакинство за 2 срещи. Те ще платят и глоба в размер на 313 лева. Състезателят на клуба Георги Георгиев пък ще почива принудително в една среща.

Един мач повече като санкция ще изтърпи Христо Мишев – Йори от състава на Брацигово. За 2 мача е наказан и неговият съотборник Георги Георгиев. Отделно ФК Брацигово ще внесе в касата на БФС и глоба в размер на 250 лева.

В „Б” ОГ наказаните са двама

Даниел Босаков от Атлетик (Мокрище) остана без състезателни права за цели 9 срещи. Той е наказан по доклад за непристойно поведение към съдиите на последния мача на неговия тим. Ангел Въргов от Ботев (Момина клисура) ще пропусне заради наказание само 1 среща.

С друго решение Спортно-техническата комисия при ОС на БФС определи мачът между Тракия (Пазарджик) и Оборище да се изиграе в събота от 14 часа на неутралния терен в Сарая, където мирянчани ще изтърпят първата среща от наказанието си лишаване от домакинство. Мачът от „Б” ОГ между ФК Лозен и Тракиец (Исперихово) пък беше отложен за 26 ноември7. Причината е, че на 4 ноември стадионът в Септември е зает и Лозен няма да има възможност да бъде домакин на срещата.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “Наказанията в областните групи

 • ноември 2, 2017 в 09:43
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  В Мирянци въобще не трябва да има футбол, там хората всеедно са с 20год назад спрямо другите села.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *