ФК Карабунар връща към футбола бивш национал

Време за четене: < 1 минута

В петодивизионния ФК Карабунар, който е участник в Пазарджишката “Б” ОГ – Север, ще се окаже съвсем скоро някогашният национал на България Предраг Пажин.

Това съобщи кметът на селото Иван Каменарски, който е и председател на местния ФК Карабунар. Предраг ще дойде в качеството си на футболист, а не на играещ треньор.

От доста време кметът търси подходяща фигура, която да поведе с чисто лидерски качества местните момчета в отбора и смята, че Пажин може да изпълни тази задача.

Играем не лошо, но все нещо не ни достига, за да имаме необходимата увереност и самочувствие. Мисля, че човек с визитката на Пажо може да ни даде това.

За последно Предраг, който живее основно в България, беше треньор на Локомотив (Мездра), а преди това води за кратко и Ботев (Козлодуй). Кариерата му започва през 1991 г. за ФК Сутиеска Никшич. В България играе за Левски (София), Спартак (Плевен), Локомотив (Мездра) и Ботев (Козлодуй). В чужбина е носил екипите на Рудар (Плевля), Партизан, Коджаелиспор, Бенджин Гуан, Шахтьор (Донецк) и Ландон Лунен. Играл е също за националния отбор по футбол на България в периода 2000-2004 г. и записва 32 мача. Участник на Евро 2004. Окончателно приключва с професионалната си кариерата на футболист през 2010 година.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “ФК Карабунар връща към футбола бивш национал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *