1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Глоба за Хебър и наказание за Атанас Велев

Глоба за Хебър и наказание за Атанас Велев

Време за четене: < 1 минута

Хебър остана без конструктивния си полузащитник Атанас Велев – Крауч за предстоящата визита на Рилски спортист (Самоков) в събота. Роденият в Ковачево халф ще почива принудително в един мач заради натрупани 5 жълти картона.

Същата санкция беше наложена на още четирима от Tрета лига. За един мач без права останаха Красимир Георгиев от Сливнишки герой, Цветослав Ботев от Балкан (Ботевград), Виктор Пенчев от Чавдар (Етрополе) и Деян Костадинов от ОФК Елин Пелин.

Също за един мач, но поради получени червени картони в отминалия кръг бяха наказани Георги Кузовски от Сливнишки герой (Сливница), Милен Лефтеров от Банско и Петър Михов от Свобода (Пещера).

По доклад за 3 срещи беше наказан Виктор Шишков от Пирин(Гоце Делчев). Домакинът на ОФК Елин Пелин Атанас Стоянов пък беше санкциониран с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 1 среща и с глоба в размер на 125 лева.

По доклад глоби за хвърлени бомбички и димки бяха наказани Хебър и ЦСКА 1948. Имуществената санкция за пазарджиклии е в размер на 250 лева, а тази за столичани е 162,50 лева.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx