1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Север
  6. »
  7. ФК Лесичово
  8. »
  9. БФС хвана футболист с две картотеки

БФС хвана футболист с две картотеки

Време за четене: < 1 минута

След като проведе свое разследване на базата на сигнал и предоставени доказателства от ФК Лесичово, днес СТК при ОС на БФС – Пазарджик анулира резултата от срещата на лесичовци с гостуващия Миньор (Елшица). Мачът, игран преди 4 дни, завърши 1:2 за гостите, но заради участие в техните редици на редовно картотекирания в Балкан (Ботевград) състезател Ивайло Георгиев победата на ФК Миньор беше отнета и заменена със служебна такава (3:0) в полза на ФК Лесичово. За този случай отделно тимът на ФК Миньор (Елшица) беше глобен със сумата от 200 лева.

Участвалият в срещата като нередовен играч Ивайло Георгиев пък ще бъде изваден от футбола за 1 година. Така Балкан (Ботевград) със сигурност няма да може го използва до края на настоящия сезон в Югозападната трета лига.

Междувременно дисциплинарната комисия при местната футболна централа спря правата на трима играчи от областта. По една среща заради натрупани картони ще принудително ще пропуснат Васил Кременаров от Бенковски (Црънча), Борис Чобалигов от Виноградец и Стефан Ангелов от Тракия (Пазарджик).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx