1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. ОС на БФС Новини
  6. »
  7. Двама играчи на Чико-Бунара бяха наказани за 9 мача

Двама играчи на Чико-Бунара бяха наказани за 9 мача

Време за четене: < 1 минута

Дисциплинарната комисия към ОС на БФС Пазарджик наказа петима играчи на своето заседание тази седмица. Най-големи санкции бяха наложени за срещата между Родопи (Козарско) и Чико-Бунара (Бяга) от пети кръг, завършила с победа с 3:0 за гостите, но и с бой. Фен на гостите е навлязъл на терена без последствия и затова отборът на бяжани е наказан с глоба от 63 лева и с предупреждение за лишаване от домакинство, а двама играчи ще пропуснат по 4 и 5 срещи за Чико-Бунара. Това са Йордан Михайлов, който е наказан за 4 мача по доклад и Живко Готев, който заради червения си картон е наказан за 4 срещи, а по доклад с още 1 или общо 5. От “А” областна за 3 срещи заради червен картон санкция получи и Петко Апостолов от Локомотив (Септември).

В “Б” областните групи наказаните са двама, като и двамата ще пропуснат по една среща заради червен картон, получен заради непозволено предодвратяване на гол. Това са Иван Карамитев от Коба (Радилово) и Стоян Маратилов от ФК Лесичово.

ФК Виноградец пък е глобен със 125 лева и с предупреждение за лишаване от домакинство заради техен фен, който е влязъл на терена и ритнал футболист на Шипка (Драгор) при победата им с 1:0 във втори кръг.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Андрей

Малко им е на Козарско,още бой трябваше…. той треньора е виновен че ги събира такива комплексирани футболисти от Пловдив

Фен на Футбола

Какво е станало, дайте повече информация

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx