1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Над 250 деца тренират в различните гарнитури на Хебър

Над 250 деца тренират в различните гарнитури на Хебър

Време за четене: < 1 минута

Над 250 деца от различна възраст тренират в детско-юношеската школа на Хебър. “Рефан” е новият спонсор.

Това стана ясно от пресконференцията на ръководството на клуба. Децата са разделени в 12 отбора, според възрастта си, а три от съставите играят в зона „София“.

Благодарение на извършените строително ремонтни работи, спортният комплекс „Георги Бенковски“ разполага с достатъчно игрища, които при правилна организация задоволяват нуждите на ДЮШ, както и на представителния тим, отбеляза шефът на школата Спас Спасов. Той специално подчерта толерантността на старши-треньора на мъжкия отбор Танчо Калпаков, който нееднократно е давал приоритет на работата с децата. Калпаков е споделил, че е доволен от представянето на юношите старша възраст, които са взели участие в мача с Вихрен (Сандански). „Имаме още много да работим обаче“, подчерта Спасов. С построяването на игрището с изкуствено покритие, което ще бъде изключително полезно в тренировъчния процес през зимата, спортният комплекс ще даде възможност за пълноценна подготовка на различните гарнитури.

На пресконференцията бе представен и „Рефан“, който ще бъде спонсор на ДЮШ през следващите две години.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
1 Коментар
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Иван И.

Много хубаво, но навсякъде по света в школите на клубовете работят лицензирани треньори ,а доколкото виждам тук дори шефа на школата няма лиценз. Да не говорим за треньорите.

1
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx