Над 250 деца тренират в различните гарнитури на Хебър

Време за четене: < 1 минута

Над 250 деца от различна възраст тренират в детско-юношеската школа на Хебър. „Рефан“ е новият спонсор.

Това стана ясно от пресконференцията на ръководството на клуба. Децата са разделени в 12 отбора, според възрастта си, а три от съставите играят в зона „София“.

Благодарение на извършените строително ремонтни работи, спортният комплекс „Георги Бенковски“ разполага с достатъчно игрища, които при правилна организация задоволяват нуждите на ДЮШ, както и на представителния тим, отбеляза шефът на школата Спас Спасов. Той специално подчерта толерантността на старши-треньора на мъжкия отбор Танчо Калпаков, който нееднократно е давал приоритет на работата с децата. Калпаков е споделил, че е доволен от представянето на юношите старша възраст, които са взели участие в мача с Вихрен (Сандански). „Имаме още много да работим обаче“, подчерта Спасов. С построяването на игрището с изкуствено покритие, което ще бъде изключително полезно в тренировъчния процес през зимата, спортният комплекс ще даде възможност за пълноценна подготовка на различните гарнитури.

На пресконференцията бе представен и „Рефан“, който ще бъде спонсор на ДЮШ през следващите две години.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “Над 250 деца тренират в различните гарнитури на Хебър

 • септември 16, 2017 в 13:48
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Много хубаво, но навсякъде по света в школите на клубовете работят лицензирани треньори ,а доколкото виждам тук дори шефа на школата няма лиценз. Да не говорим за треньорите.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.