1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Работнически спорт
  8. »
  9. Десет отбора се пускат в рабтурнира по минифутбол

Десет отбора се пускат в рабтурнира по минифутбол

Време за четене: < 1 минута

Десет отбора от фирми и учреждения в Пазарджик ще се включат в 35-тото издание на работническия турнир по минифутбол за купата “13 века България”.

Проявата е първа дисциплина от 22-те общински работнически спортни игри “Спортна есен 2017“. Официалното откриване на игрите ще стане в сряда от 18 часа на Зоната на здравето с турнира по футбол на малки врати, съобщиха организаторите. Ясен е вече и състава на двете предварителни групи, който по традиция беше определен с жребий.

В група “А” жребият събра служителите на Затвора, ОД на МВР, Общината, Ековита и Арт строй. В група “Б” сили ще мерят футболистите на Пожарната, Елхим-Искра, КАТ – Пътна полиция, Механикс и Ди Ес Смит.

В групите участнциите ще се срещнат по системата “всеки срещу всеки” , като първите два отбора ще се класират за полуфиналите. Преди офицалното откриване, в 17:30 ще се изиграе демонстративен мач между общински съветници и кметове. След това в първа среща от турнира ще излязат отборите на ОД на МВР и Арт строй. След тях на терена един срещу друг ще се изправят футболистите на Елхим-Искра и Ди Ес Смит.

Турнирът ще продължи до 31 октомври, когато ще се играят мачовете за местата от първо до четвърто. По традиция призьорите ще бъдат стимулирани с купи, медали и предметни награди.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx