Хебър пусна клубните карти за домакинските срещи

Време за четене: 2 минути

Ръководството на Хебър пусна в продажба клубните карти за домакинствата на тима през сезон 2017/2018 година.

Най-масовите пропуски са с цена 49 лева. Картите дават право на притежателите си да имат свободен вход за всички домакински мачове на отбора за първенство и Купата на България. Освен това закупилите си клубни карти ползват и 10% отстъпка при пазаруване на екишировка и артикули с логото на Хебър от феншоповете на стадиона и в рекламна агенция “Нитос”. Има и ВИП пропуски, които са с номинална цена от 999 лева. Те пък гарантират безплатно паркомясто на стадиона, кресло в ложата и кетъринг за мачовете.

Ръководството на Хебър направи реверанс за ветераните на клуба и футболни деятели с принос за развитието на пазарджишкия футбол. Всички те ще получат безплатни клубни карти за свободен достъп до домакинските срещи на отбора във всички първенства и турнири.

Шефът на БФС изумен от промяната на стадион „Бенковски”

Междувременно Хебър получи зелен семафор от БФС и ще може безпроблемно да приема гостуващите отбори от Югозападната трета лига през сезон 2017/2018 на клубния си стадион „Георги Бенковски”.

Вчера лично шефът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков и председателят на ЗС на БФС – София Валентин Чакъров инспектираха спортното съоръжение след 20-дневния усилен ремонт, който общинското ръководство предприе там. В компанията на Чакъров и Вълков бяха още шефът на ОС на БФС Спас Иванов и заместникът му Христо Тодоров, членовете на УС на Хебър Иван Папазов, Румен Димитров и Борислав Димитров, легендата Кирил Василев и други футболни деятели. Всички те останаха очаровани от визуална промяна на стадиона.

Поздравления за това, което сте направили, заяви шефът на Зоната Валентин Чакъров. Смея да кажа, че на стадионите в трета лига няма подобни съблекални.

До мача с Миньор бригадите ще работят денонощно на стадиона, тъй като има все още довършителни работи, но отговорникът на СМР-ти Румен Димитров беше категоричен, че в събота по обяд всичко ще бъде наред.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *