1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Балкан
  8. »
  9. Балкан картотекира Заприн Гулачки и още 17 футболисти

Балкан картотекира Заприн Гулачки и още 17 футболисти

Време за четене: < 1 минута

Доскорошният футболист на Хебър Заприн Гулачки ще продължи кариерата си в родния Балкан (Варвара).

Днес президентът на варварци Александър Кръстев картотекира в ОС на БФС – Пазарджик 18 футболисти за стартиращия в събота нов сезон в „А” ОГ. Сред тях е и полузащитникът Заро Гулачки, който през лятото пренебрегна офертите на Свобода (Пещера) и Чепинец( Велинград), за да помогне на отбора от родното си село в очертаващия се тежък шампионат. Анастас Петров, Вальо Чаушев, Лазар Гулачки също получиха състезателни карти за отбора.

Надявам се тази година да си оплетем кошницата на време за да не се борим до последно за оцеляване. Целите пред отбора са максимално предно класиране. Нямаме амбиции за Трета лига, тъй като за там се искат много пари.

коментира на излизане от местната футболна централа шефът на Балкан. За новия сезон варварският тим запазва голяма част от футболистите си, които си изявите си през пролетта запазиха мястото на Балкан в четвърта лига. Начело на отбора остава и треньорът Крум Кантарев, който пое на пожар балканци през зимата, когато в актива на тима имаше само една точка.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx