1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чепинец
  8. »
  9. Чепинец ще атакува Трета лига още през този сезон

Чепинец ще атакува Трета лига още през този сезон

Време за четене: < 1 минута

Кметът на Велинград и президент на Чепинец д-р Костадин Коев е вече наясно с визията на състава на отбора за новия сезон. Чисто структурно Коев иска тимът да бъде съставен от 3 групи футболисти.

Искам да има един гръбнак от 4-5 наши, опитни футболисти, каквито ние във Велинград съхранихме. Към тях ще прибавим още 4-5 млади и талантливи наши кадри от школата ни, които засега се развиват много добре. Останалата част до 15-16 футболисти като група на отбора, ще допълним с външни играчи, най-вероятно от миналогодишните „легионери”. Целта е плавно да сменим поколенията, като в същото време изградим боеспособен тим, който да спечели първото място място в „А” ОФГ и да се завърнем в трета лига от другото лято.

Той гарантира, че Чепинец е обезпечен на 100% във финансов план и футболистите трябва да мислят само за доброто си представяне.

Треньор през новия сезон ще бъде Атанас Стоилов, който води Чепинец и през пролетта. На дневен ред в Чепинец предстои и свикване на Общо отчетно-изборно събрание, което ще направи и персонални промени в УС на клуба.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx