1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Несъществуващи клубове
  6. »
  7. Свобода
  8. »
  9. Хебър ще поиска да гостува в първите два кръга

Хебър ще поиска да гостува в първите два кръга

Време за четене: < 1 минута

Да започне стартиращия на 12 август нов футболен сезон в Трета лига с две гостувания ще поиска от ЗС на БФС ръководството на ФК Хебър 1918.

Причина за това е започналият преди няколко дни основен ремонт на съблекалните на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик. От фирмата изпълнител заявили, че няма да имат технологично време да изпълнят всички СМР-та в срок до 12 август. Във връзка с това от Хебър са подготвили официално искане до футболната централа, администрираща първенството в Трета лига. Очаква се молбата на хебърци да бъде взета предвид при теглене на жребия на 31 юли в София.

В случай, че Хебър започне с две гостувания, то със сигурност другият ни областен представител Свобода (Пещера) ще стартира в шампионата с два поредни домакински мача. От ОС на БФС в Пазарджик ще предложат домакинствата на мачовете на двата ни отбора да се разминават, за да не се ощетява публиката в региона. По този начин всяка събота в Пазарджишко ще има мач за гледане от ниво Трета лига, обясниха идеята си от ОС на БФС.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx