Хебър ще поиска да гостува в първите два кръга

Да започне стартиращия на 12 август нов футболен сезон в Трета лига с две гостувания ще поиска от ЗС на БФС ръководството на ФК Хебър 1918.

Причина за това е започналият преди няколко дни основен ремонт на съблекалните на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик. От фирмата изпълнител заявили, че няма да имат технологично време да изпълнят всички СМР-та в срок до 12 август. Във връзка с това от Хебър са подготвили официално искане до футболната централа, администрираща първенството в Трета лига. Очаква се молбата на хебърци да бъде взета предвид при теглене на жребия на 31 юли в София.

В случай, че Хебър започне с две гостувания, то със сигурност другият ни областен представител Свобода (Пещера) ще стартира в шампионата с два поредни домакински мача. От ОС на БФС в Пазарджик ще предложат домакинствата на мачовете на двата ни отбора да се разминават, за да не се ощетява публиката в региона. По този начин всяка събота в Пазарджишко ще има мач за гледане от ниво Трета лига, обясниха идеята си от ОС на БФС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest