1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. ВК Хебър обнови тотално състава си през лятото

ВК Хебър обнови тотално състава си през лятото

Време за четене: < 1 минута

С доста прекроен състав ще атакува спечелването на медали в предстоящия нов сезон на националната волейболна Суперлига тимът на ВК Хебър (Пазарджик).

Треньорът на новаците Атанас Петров се потруди доста за селекцията през това лято и на 90% приключи работата си по нея. Хебър ще привлече само още един волейболист, с което ще сложи край на обновяването си. В отбора вече са привлечени нови разпределители, единият от които идва от Сърбия, център, посрещач, диагонал и либеро. Петров си осигури услугите на четири класни попълнения от българския елит. През лятото той е освободил общо 8 момчета от досегашния състав, от тях четирима, играли повечето мачове във Висшата лига като титуляри. Очаква се на специална пресконференция в най-близко време Хебър да обяви имената на новите волейболисти, както и тези, с които се разделя. Това ще стане обаче, когато се подпишат всички договори, тъй като в момента има сериозен глад за читави волейболисти и клубът иска да минимизира възможността за отмъкване на състезатели или изкуствено завишаване на цената им.

Старши-треньорът и мениджър на отбора Атанас Петров ще разчита и през тази година на техническия щаб, с който работи през изминалия сезон. Това са треньорите Мартин Живков и Иван Тасев, статистикът Кирил Донев и физиотерапевтът Славейко Катранков. Очаква се към подготовката на отбора да се включи и кондиционен треньор. Входящите трансфери отговарят на амбициите на клуба за добро представяне през настоящия сезон, коментираха от щаба на отбора.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx