1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Колоездене
  8. »
  9. Печенеги със супер класиране в Пазарджик

Печенеги със супер класиране в Пазарджик

Време за четене: < 1 минута

18 медала спечелиха колоездачите на пазарджишкия СК Печенеги от Държавното лично и отборно първенство по колоездене на писта за момчета, на което бяха домакини.

Състезанието се проведе на колодрума в парк-остров “Свобода”, а в него участваха 40 колоездачи от 8 клуба в страната. В шест дисциплини премериха сили състезателите на 8 клуба от страната, които взеха участие в проявата. Атанас Лазаров от Печенеги победи в старта на 200 метра летящ старт, а съотборникът му Георги Теодосиев се нареди трети. Лазаров не остави никакви шансове на съперниците си и в дисциплината 1000 метра от място. На 500 метра от място първи финишира Георги Теодосиев, а втори е Атанас Лазаров. На 2000 метра отборно преследване Атанас Лазаров, Георги Киров, Георги Теодосиев и Кристиян Рибаров завършиха първи. Те бяха най-добрите и в дисциплината „италианско преследване“. В дисциплината „омнио“ Атанас Лазаров отново стана победител.

В крайното отборно класиране отборът на Печенеги също се нареди първи. На второ място е отборът на Габрово, а трети е тимът на Несебър. Атанас Лазаров спечели общо 7 медала, от тях 6 златни и един сребърен. Георги Теодосиев се окичи с 4 златни и 1 бронзов медал, а Кристиян Рибаров с 3 златни. Два златни медала завоюва Георги Киров, а един Велизар Димов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx