1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чепинец
  8. »
  9. Треньорско дуо ще води Чепинец

Треньорско дуо ще води Чепинец

Време за четене: 1 минута

Треньорското дуо Стефан Караманов и Ангел Минчев ще води Чепинец (Велинград) през новия сезон.

Това обяви спортният директор на отбора Николай Байряков.

Не мога да кажа, че Атанас Стоилов е освободен. Просто се разделяме. Знаете, че в аматьорския футбол няма договори нито за футболисти, нито за треньори и с края на всеки шампионат всички са свободни агенти. С кмета д-р Коев, който знаете е и президент на отбора, преценихме, че за ниво „А” ОГ, където се озова нашият тим, нямаме нужда от външен треньор, нито пък от столични футболисти.

Той допълни, че ще бъде плътно до Ангел Минчев и Стефан Караманов, които имат за задача да изведат Чепинец още през този сезон отново до членство на отбора в Трета лига.

Сега трябва да се концентрираме върху селекцията и подготовката на отбора, тъй като тази година се очертава крайно оспорван шампионат в „А” ОГ.
Мисля, че ще предложим най-добрите финансови условия на футболистите ни. В отбора ще има едно ядро от 6-7 местни футболисти, което ще допълним с качествени попълнения от региона – Белово, Варвара, Пазарджик и така нататък.

Почти сигурно Чепинец ще започна лятната си подготовка в средата на юли. Предвижда се и изиграване на поне 5-6 контролни мача.

 

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx