1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Несъществуващи клубове
  6. »
  7. Свобода
  8. »
  9. Георги Мечечиев е новият старши треньор на Свобода

Георги Мечечиев е новият старши треньор на Свобода

Време за четене: < 1 минута

Георги Мечечиев е новият старши треньор на Свобода (Пещера).

Да, Мечечиев се съгласи да води отбора. Всичко е ясно и уточнено между нас като ръководство и него като треньор.

коментира клубният шеф на Свобода Атанас Чапаров.

Георги Мечечиев е на 39 години. Като футболист започва клубната си кариера в родния Тунджа (Ямбол) през сезона 1997-1998 г. После играе последователно за по една година в Розова долина, Берое, Нафтекс и Спартак (Варна). Следва 3-годишен период в Славия (София) межди 2004-2007 г. От там Мечечиев преминава в Локомотив (Пловдив), където носи екипа на „черно-белите” в продължение на 2 сезона. В следващите 2 години ямболията рита за Монтана, после се прибира за кратко отново в Локомотив (Пловдив), за да приключи активната си състезателна кариера пак в Монтана през 2014-та. За последно новият наставник беше в Германия, където беше играещ треньор в клуб от долните аматьорски дивизии.

В момента Мечечиев работи трескаво по лятната селекция на Свобода, готви и план за лятната подготовка, която трябва да стартира в първата десетдневка на юли. Най-вероятно негов играещ асистент ще бъде Явор Въндев, с когото са добри приятели и бивши съотборници в Локомотив(Пловдив).

Другата кандидатура за нов наставник на пещерци – тази на Петър Пашев въобще не е била разглеждана на финалното обсъждане в УС на клуба.
Задачата пред Свобода за новия сезон ще бъде утвърждаване в състава на Трета лига. В близките дни трябва да стане ясно кои от досегашните футболисти на клуба ще останат в отбора.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx