1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Несъществуващи клубове
  6. »
  7. Свобода
  8. »
  9. Петър Пашев и Георги Мечечиев са варианти пред Свобода

Петър Пашев и Георги Мечечиев са варианти пред Свобода

Време за четене: < 1 минута

Кадри на пловдивския Локомотив са сред кандидатурите за нов старши-треньор на Свобода (Пещера).

Спряганите имена са тези на шефът на ДЮШ на „черно-белите” Петър Пашев и бившият състезател на клуба Георги Мечечиев. За последния е лобирал нападателят Явор Въндев, който беше с Мечечиев в Германия преди време. Именно 39-годишният ямболия е с по-големи шансове да поеме овакантения от Спас Спасов треньорски мостик. Той имал и по-малки финансови претенции.

От избора на нов треньор до голяма степен ще се определи и лятната селекция на Свобода. При варианта „Пашев” в Пещера ще акостират млади, но школувани и перспективни кадри на пловдивския футбол, основно от „Лаута”, които не са получили до момента реализация в професионалния футбол. В другия случай ще се заложи на по-опитни и доказани имена.

Разбира се, не е изключено в последния момент мъжката формация на ФК Свобода да бъде поета и от друг специалист, но това е по-малко вероятно. При всички положения босовете на Свобода ще трябва да вземат решение в следващите няколко дни, за да може отборът да стартира нормално лятната си подготовка в началото на месец юли.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx