1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Художествена гимнастика
  8. »
  9. Дара Стоянова с три медала от турнира ”Тракия къп”

Дара Стоянова с три медала от турнира ”Тракия къп”

Време за четене: < 1 минута

23 български клуба и отбори от Русия, Сърбия, Финландия, Израел, Молдова, Гърция Англия, Индия, Босна и Херцеговина и Испания участваха в четвъртия Международен турнир по художествена гимнастика “Тракия къп” и приз Мария Петрова.

В групата на децата до 10 години много добро представяне направи и деветгодишната Дара Стоянова от пазарджишкия спортен клуб „Диляна Прима“. В конкуренция с повече от 40 деца Дара Стоянова успя да спечели три медала – два сребърни и един бронзов.

Дара Стоянова е изключително талантливо дете и заслужено попадна сред талантите, избрани от фондацията на Димитър Бербатов „Успелите деца на България“.

Малката гимнастичка с нетърпение чака срещата си с едни от най-големите футболни звезди, които ще участват утре в благотворителния мач на Haциoнaлния cтaдиoн “Bacил Лeвcĸи”. Освен Дара, още 21 талантливи деца ще имат щастието да изживеят нещо неповторимо – да стъпят за първи път на футболния терен и то хванали за ръка едни от най-големите играчи на планетата. Благотворителният мач между отборите на Луиш Фиго и Димитър Бербатов ще се играе на Националния стадион “Васил Левски” на 14 юни от 20 часа.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx