1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

Време за четене: < 1 минути

Брацигово се надява да влезе в Трета лига въпреки загубения бараж

Днес ръководството на ФК Брацигово входира жалба срещу ФК ЦСКА 1948 като ще търси служебна победа с 3:0 заради неправомерно участие на своя противник, като той не е подал молба за членство в БФС нито за временен, нито за постоянен член и като такъв няма право на участие в първенствата, администрирани от футболната централа.

От щаба на брациговци се надяват молбата им да бъде разгледана от председателя на Зоналния съвет в София Валентин Чакъров и от следващия сезон те да могат да участват в Югозападна Трета лига.

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
El Doktore
El Doktore
6 години

Da puskat I galba za Doktora- maj be beshe istinski doktor

Селянин от Братаница
Селянин от Братаница
6 години
Отговор на  El Doktore

Попитай Фърца защо прави измами,а не обвинявай Брацигово.Ако някой беше умрял по време когато тоя беше ,,доктор”,тогава какво правим.Ама Фърца щеше да се откачи , а оня наивник щеше да лежи в затвора.

Очевидец
Очевидец
6 години

В този случай се прави. Но БФС ще си покрият обелките. Друг въпрос е че при участие в Трета лига, по принцип не могат да използват свещеното име, но може и там да заобиколат нещата. Дано греша и проекчето на домус ага скоро загине.

ultramik
ultramik
6 години

И за какво подават жалби тия смотаняци, дадоха им право да играят нов бараж, те нямат пари. Ми като нямате къде хвърчите

4
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx