1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

Време за четене: < 1 минута

Брацигово се надява да влезе в Трета лига въпреки загубения бараж

Днес ръководството на ФК Брацигово входира жалба срещу ФК ЦСКА 1948 като ще търси служебна победа с 3:0 заради неправомерно участие на своя противник, като той не е подал молба за членство в БФС нито за временен, нито за постоянен член и като такъв няма право на участие в първенствата, администрирани от футболната централа.

От щаба на брациговци се надяват молбата им да бъде разгледана от председателя на Зоналния съвет в София Валентин Чакъров и от следващия сезон те да могат да участват в Югозападна Трета лига.

 

Абониране
Уведомление за
4 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
El Doktore

Da puskat I galba za Doktora- maj be beshe istinski doktor

Селянин от Братаница

Попитай Фърца защо прави измами,а не обвинявай Брацигово.Ако някой беше умрял по време когато тоя беше ,,доктор”,тогава какво правим.Ама Фърца щеше да се откачи , а оня наивник щеше да лежи в затвора.

Очевидец

В този случай се прави. Но БФС ще си покрият обелките. Друг въпрос е че при участие в Трета лига, по принцип не могат да използват свещеното име, но може и там да заобиколат нещата. Дано греша и проекчето на домус ага скоро загине.

ultramik

И за какво подават жалби тия смотаняци, дадоха им право да играят нов бараж, те нямат пари. Ми като нямате къде хвърчите

4
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx