Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

Време за четене: < 1 минута

Брацигово се надява да влезе в Трета лига въпреки загубения бараж

Днес ръководството на ФК Брацигово входира жалба срещу ФК ЦСКА 1948 като ще търси служебна победа с 3:0 заради неправомерно участие на своя противник, като той не е подал молба за членство в БФС нито за временен, нито за постоянен член и като такъв няма право на участие в първенствата, администрирани от футболната централа.

От щаба на брациговци се надяват молбата им да бъде разгледана от председателя на Зоналния съвет в София Валентин Чакъров и от следващия сезон те да могат да участват в Югозападна Трета лига.

 

4 коментара по “Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

  • юни 9, 2017 в 15:43
   Permalink
   Харесвам 0
   Не харесвам 0

   Попитай Фърца защо прави измами,а не обвинявай Брацигово.Ако някой беше умрял по време когато тоя беше ,,доктор”,тогава какво правим.Ама Фърца щеше да се откачи , а оня наивник щеше да лежи в затвора.

   Отговор
 • юни 9, 2017 в 14:56
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 1

  В този случай се прави. Но БФС ще си покрият обелките. Друг въпрос е че при участие в Трета лига, по принцип не могат да използват свещеното име, но може и там да заобиколат нещата. Дано греша и проекчето на домус ага скоро загине.

  Отговор
 • юли 31, 2017 в 14:17
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  И за какво подават жалби тия смотаняци, дадоха им право да играят нов бараж, те нямат пари. Ми като нямате къде хвърчите

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *