Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

Време за четене: < 1 минута

Брацигово се надява да влезе в Трета лига въпреки загубения бараж

Днес ръководството на ФК Брацигово входира жалба срещу ФК ЦСКА 1948 като ще търси служебна победа с 3:0 заради неправомерно участие на своя противник, като той не е подал молба за членство в БФС нито за временен, нито за постоянен член и като такъв няма право на участие в първенствата, администрирани от футболната централа.

От щаба на брациговци се надяват молбата им да бъде разгледана от председателя на Зоналния съвет в София Валентин Чакъров и от следващия сезон те да могат да участват в Югозападна Трета лига.

 

4 коментара по “Брацигово си търси правата с жалба срещу ФК ЦСКА 1948

  • юни 9, 2017 в 15:43
   Връзка към коментара
   Харесвам 0
   Не харесвам 0

   Попитай Фърца защо прави измами,а не обвинявай Брацигово.Ако някой беше умрял по време когато тоя беше ,,доктор“,тогава какво правим.Ама Фърца щеше да се откачи , а оня наивник щеше да лежи в затвора.

   Отговор
 • юни 9, 2017 в 14:56
  Връзка към коментара
  Харесвам 0
  Не харесвам 1

  В този случай се прави. Но БФС ще си покрият обелките. Друг въпрос е че при участие в Трета лига, по принцип не могат да използват свещеното име, но може и там да заобиколат нещата. Дано греша и проекчето на домус ага скоро загине.

  Отговор
 • юли 31, 2017 в 14:17
  Връзка към коментара
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  И за какво подават жалби тия смотаняци, дадоха им право да играят нов бараж, те нямат пари. Ми като нямате къде хвърчите

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.