1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. ОС на БФС Новини
  6. »
  7. Съдии и делегати закриха сезона с купон

Съдии и делегати закриха сезона с купон

Време за четене: < 1 минута

Пазарджишката футболно-съдийска колегия закри сезона с отчетно събрание и коктейл в клуб „Хевън Гардън”.

По традиция на сбирката присъстваха всички членове на делегатската и реферска листа. Добра оценка за работата на своите подопечни даде шефът на местната футболна централа Спас Иванов. Той обаче не скри, че има резерви по отношение на показаното в някои отделни срещи и очаква корекции в положителна посока през следващото първенство. Иванов благодари и на футболните клубове, техните ръководители, играчи и фенове, които с много малки изключения са били на висота. Според Спас Иванов всички областни първенства в регионалния футбол са преминали в рамките на нормалното. Пряк атестат за това е липсата скандални срещи по време на двата полусезона. Шефът на БФС отчете и факта, че наред с многото наказани футболисти, санкции са получили и съдии и делегати, когато оценките за работата им са били ниски.

По-детайлен анализ на съдийската комисия ще бъде направен в началото на месец август, когато по традиция БФС ще организира предсезонния семинар за футболни рефери и делегати.

По време на отминалата сбирка най-новите членове на реферската колегия получиха съдийските си книжки за правоспособност.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx