Съдии и делегати закриха сезона с купон

Време за четене: < 1 минута

Пазарджишката футболно-съдийска колегия закри сезона с отчетно събрание и коктейл в клуб „Хевън Гардън”.

По традиция на сбирката присъстваха всички членове на делегатската и реферска листа. Добра оценка за работата на своите подопечни даде шефът на местната футболна централа Спас Иванов. Той обаче не скри, че има резерви по отношение на показаното в някои отделни срещи и очаква корекции в положителна посока през следващото първенство. Иванов благодари и на футболните клубове, техните ръководители, играчи и фенове, които с много малки изключения са били на висота. Според Спас Иванов всички областни първенства в регионалния футбол са преминали в рамките на нормалното. Пряк атестат за това е липсата скандални срещи по време на двата полусезона. Шефът на БФС отчете и факта, че наред с многото наказани футболисти, санкции са получили и съдии и делегати, когато оценките за работата им са били ниски.

По-детайлен анализ на съдийската комисия ще бъде направен в началото на месец август, когато по традиция БФС ще организира предсезонния семинар за футболни рефери и делегати.

По време на отминалата сбирка най-новите членове на реферската колегия получиха съдийските си книжки за правоспособност.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.