Кодокан ще участва на силните държавни първенства в столицата

Време за четене: < 1 минута

С пълни отбори заминава за участие СК Кодокан на предстоящите Държавните отборни първенства за младежи и девойки до 21 години, както и мъже и жени. Състезанията ще се проведат през почивните дни в Зимния дворец на спорта в столицата.

Едни от най-силните състезатели от цялата страна се събират този уикенд в столицата. Причината – държавните отборни първенства по джудо за младежи и девойки до 21 години, както и за мъже и жени.

“Пазарджишкият клуб Кодокан ще се включи в надпреварата с пълни отбори. Много беше трудно да организираме състезателите заради предстоящите абитуриентски балове и поради тази причина някои от основните ни състезатели няма да се вклюват в схватките”, обясни треньорът Георги Георгиев.

“През първия състезателен ден на татамито излизат младежите до 21 години. В неделя сили ще премерят мъжете и жените. Големи надежди треньорът на Кодокан залага на джудистите Павлин Спасов, Виден Василев, Славея Петкин и Стоян Гуглев. Надявам да покажем добра игра и да успеем да преборим силната конкуренция”, допълни още той.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *