Кодокан ще участва на силните държавни първенства в столицата

С пълни отбори заминава за участие СК Кодокан на предстоящите Държавните отборни първенства за младежи и девойки до 21 години, както и мъже и жени. Състезанията ще се проведат през почивните дни в Зимния дворец на спорта в столицата.

Едни от най-силните състезатели от цялата страна се събират този уикенд в столицата. Причината – държавните отборни първенства по джудо за младежи и девойки до 21 години, както и за мъже и жени.

“Пазарджишкият клуб Кодокан ще се включи в надпреварата с пълни отбори. Много беше трудно да организираме състезателите заради предстоящите абитуриентски балове и поради тази причина някои от основните ни състезатели няма да се вклюват в схватките”, обясни треньорът Георги Георгиев.

“През първия състезателен ден на татамито излизат младежите до 21 години. В неделя сили ще премерят мъжете и жените. Големи надежди треньорът на Кодокан залага на джудистите Павлин Спасов, Виден Василев, Славея Петкин и Стоян Гуглев. Надявам да покажем добра игра и да успеем да преборим силната конкуренция”, допълни още той.

pzsport

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден през 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest