1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Бойни
  6. »
  7. Джудо
  8. »
  9. Кодокан ще участва на силните държавни първенства в столицата

Кодокан ще участва на силните държавни първенства в столицата

Време за четене: < 1 минута

С пълни отбори заминава за участие СК Кодокан на предстоящите Държавните отборни първенства за младежи и девойки до 21 години, както и мъже и жени. Състезанията ще се проведат през почивните дни в Зимния дворец на спорта в столицата.

Едни от най-силните състезатели от цялата страна се събират този уикенд в столицата. Причината – държавните отборни първенства по джудо за младежи и девойки до 21 години, както и за мъже и жени.

“Пазарджишкият клуб Кодокан ще се включи в надпреварата с пълни отбори. Много беше трудно да организираме състезателите заради предстоящите абитуриентски балове и поради тази причина някои от основните ни състезатели няма да се вклюват в схватките”, обясни треньорът Георги Георгиев.

“През първия състезателен ден на татамито излизат младежите до 21 години. В неделя сили ще премерят мъжете и жените. Големи надежди треньорът на Кодокан залага на джудистите Павлин Спасов, Виден Василев, Славея Петкин и Стоян Гуглев. Надявам да покажем добра игра и да успеем да преборим силната конкуренция”, допълни още той.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx