Марица (Белово) има нов треньор

Време за четене: < 1 минута

Ангел Стоев – Кунци пое мъжката формация на Марица (Белово).

Той ще води беловската футболна команда поне до края на настоящия шампионат, а задачата пред треньора е да остави отбора в групата. След 8-годишна работа във ФК Марица Никола Фотев се радели с беловци заради вътрешно неразбирателство в клуба.

По-точно става въпрос за проблем между нашия спонсор и кмета на Белово. Финансирането от страна на спонсора спря, започна едно ходене по мъките и в крайна сметка аз се отказах. Това не беше работа.По-точно става въпрос за проблем между нашия спонсор и кмета на Белово. Финансирането от страна на спонсора спря, започна едно ходене по мъките и в крайна сметка аз се отказах. Това не беше работа. Не съм казал сбогом на треньорската професия. Имам ангажимент към Марица да водя детската формация на клуба на турнира „Млади надежди” в Пазарджик в края на месец май. През лятото ще се опитам да си намеря нов клуб, в който да работя. Слава на Бога, чувствам се много добре функционално и не смятам да се отказвам от професията.

Заяви някогашният голмайстор на пазарджишките Ботев, Марица и Бенковски, на Локомотив (София) и Берое.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “Марица (Белово) има нов треньор

 • май 22, 2017 в 15:00
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  za 10 godini polu4i ot Belovo nad 60000 leva ,sega vze i ekipa i topkite i si bi shuta.dejstva na principa sled mene i potop.no kakto e kazal naroda ; ne e lud tozi deto qde banicata a tozi deto mu q dava;

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *