1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Работнически спорт
  8. »
  9. Отборите на Полицията станаха победители в рабтурнира по волейбол

Отборите на Полицията станаха победители в рабтурнира по волейбол

Време за четене: < 1 минута

Отборите на Областна дирекция на МВР при мъжете и жените станаха победители в общинското работническо първенство по волейбол за “Купа Бесапара”. Срещите от турнира се изиграха в спортна зала “Хебър“ в Пазарджик.

Във финалния двубой при мъжете се срещнаха отборите на ОД на МВР и Пожарната. Волейболистите от Полицията победиха съперниците си с резултат 2:0 гейма и така станаха носители на Купа Бесапара. В спор за 3 и 4 място един срещу друг застанаха волейболистите от Общината срещу тези на Затвора. Трето място заеха общинарите, след като се наложиха с 2:0 гейма.

При дамите в спор за първото място сили премериха отборите на ОДМВР и Затвора. Волейболистките от ОД на МВР записаха победа над служителките на затвора с 2:0 гейма. На трето място се класираха волейболистките от община Пазарджик.

Освен отборните награди бяха отличени и най-добрите волейболисти и ветерани в играта. При мъжете призът за най-добър волейболист спечели Димитър Коритаров от Пожарната. За ветеран беше обявен Симеон Съловски от отбора на ОД на МВР. При дамите за най-добра волейболистка беше определена Теменужка Неделева от полицията , а призът за ветеран грабна Стефка Малинова от Затвора.

Победителите бяха наградени с купи, медали и предметни награди.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx