След Хебър – Марек

Време за четене: 2 минути

Цветан ВидинскиСтарши-треньорът на Марек (Дупница) Цветан Видински отдаде дължимото на Хебър след загубата на своя тим в Пазарджик с 0:3 вчера в мач от 28-мия кръг на Югозападна трета лига.

Заслужена победа на Хебър. Условията за футбол на стадиона бяха перфектни. И двата отбора играха открит футбол. Домакините имаха своите положения, даже изпуснаха доста. Ние също, дори изпуснахме и дузпа. Мисля, че за хората на стадиона беше удоволствие да гледат срещата. От моите съм доволен особено през второто полувреме, когато играхме с трима младоци в състава си, но това не пролича в негативен план, даже напротив. Не поставям под въпрос победата на Хебър, но 3:0 е малко нереално според мен, защото не играхме никак лошо. От отборите, с които се срещнахме до момента през пролетта, Хебър за мен е най-добрият тим. Играят футбол. Няма простотии. Личи се, че имат амбициозен треньор, който ги учи да играят футбол и нещата им се получават.

Танчо Калпаков, старши-треньор на ХебърСлед 14-тата победа на Хебър през настоящото първенство наставникът Танчо Калпаков не криеше задоволството си.

Радвам се, че момчетата продължават да играят с настроение и с нужната мотивация. Смятам, че срещу Марек изиграхме един от най-силните си мачове. Забележките ми към момчетата са единствено в посоката, че трябваше да решим мача много по-рано. Имахме положенията за това, но не ги реализирахме и мачът остана отворен. Имах притеснения преди срещата, защото бях разучил Марек и ги смятам за един от най-стойностните отбори в Югозападна трета лига. Въпреки, че имаха някои кадрови проблеми, те се представиха добре и се радвам, че взехме трите точки от мача. Целта ни до края на сезона ще бъде да побеждаваме във всеки един мач и като нищо може да влезем в петицата. В общи линии засега се справяме добре и дано продължим така до края.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *