1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Хебър спечели турнира на третите

Хебър спечели турнира на третите

Време за четене: < 1 минута

Момичетата до 15 години на волейболен клуб Хебър запазиха шансовете си за класиране на Държавните финали след спечелен домакински “Турнир на третите”. Освен хебърци, участие в проявата в спортна зала “Хебър” взеха тимовете на Звезди’94 (София), Родопа (Смолян) и Ботев (Ихтиман).

Пазарджиклии записаха две победи и една загуба, но след въртележка се наредиха на първата позиция в крайното подреждане. Хебър стартира турнира със загуба от Звезди’94 с 2-3. Последва победа над Ботев (Ихтиман) с 3-0 и още една със същия резултат над Родопа (Смолян). Отборът на Звезди’94 пък загуби с 2-3 от Родопа във втората си среща, а след това се наложи над Ботев (Ихтиман) с 3-1. Това нареди столичани на втората позиция след Хебър. На трето място със същия брой победи, но по-лошо съотношение на геймове и точки останаха смолянчанки. Третите загуби от 3 срещи пък отредиха на Ботев (Ихтиман) последното място в подреждането.

Класиралите се на първите две места от тази пресявка – Хебър и Звезди’94 заедно с втория и третия от турнира на “вторите” ще проведат последен заключителен турнир, от който се излъчват още два финалиста за държавното.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx