1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Север
  6. »
  7. ФК Карабунар
  8. »
  9. Начко Василев пое ФК Карабунар

Начко Василев пое ФК Карабунар

Време за четене: 2 минути

Дългогодишният кадър от ДЮШ на ФК Хебър Найден Василев е новият треньор на ФК Карабунар. Той поеме петодивизионния тим по покана на кмета на селото Иван Каменарски.

Нищо не може да сломи духa на ФК Карабунар. Знаете, че като клуб получихме тежко наказание наскоро, без да имаме конкретна вина. С привличането на този именит футболен специалист обаче, показваме, че нямаме намерение да се предаваме, а напротив.

коментира кметът на селото Иван Каменарски, който е и председател на УС на ФК Карабунар. Каменарски допълни, че има дългосрочна визия за развитието на отбора и привличането на Начко Василев за треньор е част от нея.

На първо време целта пред г-н Василев ще бъде да стабилизира отбора и да гоним в оставащите до края на шампионата мачове възможно най-предно класиране. Ще играем мач за мач, пък каквото стане. Плодовете от работата на новия треньор ще очакваме в следващия сезон. През лятото Василев ще подкрепи мъжката ни формация с нови попълнения, за да направим ФК Карабунар боеспособен тим.

сподели намеренията си кметът.

На свой ред Начко Василев сподели, че не е умувал много върху предложението на Каменарски.

По принцип бях решил да се хвана с нов отбор от есента, защото мисля, че още имам сили в треньорското поприще. Благодаря на кмета на Карабунар за гласуваното към доверие. Надявам се да го оправдая. Имам някаква яснота около отбора на Карабунар, но тепърва ще се запознавам с качествата и характерите на момчетата.

Начко Василев ще дебютира начело на ФК Карабунар в предстоящия уикенд, когато неговият тим ще има челен сблъсък с лидера ФК Гелеменово.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx