1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. ОС на БФС Новини
  6. »
  7. Наказанията след Великденския кръг в областните групи

Наказанията след Великденския кръг в областните групи

Време за четене: 2 минути

Трима състезатели бяха извадени от футбола за 1 година след вчерашното тричасово заседание на Дисциплинарната комисия при ОС на БФС.

Два отбора – Локомотив (Септември) и Марица (Белово) отнесоха яки санкции. Отборът на Локомотив е лишен от домакинство за 5 срещи. Клубът ще плати на БФС и глоба от 1 000 лева за скандалите на мача със Сарая, прекратен при 0:1. Футболистите на Локомотив Александър Копанов и Цветан Харалампиев пък бяха лишени от състезателни права за срок от 1 година за посягане срещу главния съдия Антонио Кантарев. За 1 една година от футбола беше изваден и Георги Котов от състава на Марица (Белово). Воденият от Никола Фотев отбор ще заплати на БФС и имуществена санкция от 1 188 лева. Клубът е лишен от домакинство за 4 срещи покрай скандално прекратения мач със Спартак (Калугерово).

На фона на тези наказания останалите санкции изглеждат като детска игра. За 1 мач са спрени правата на Иво Щерев от Локомотив (Септември), Кирил Папазов и Марио Куцалев (Балкан – Варвара), Темелко Кокошаров (Левски – Паталеница), Димитър Халачев (Тракиец – Главиница), Ивелин Младенов и Пламен Биволарски (Братаница), Атанас Тонов (Юнак – Ивайло), Георги Тонов (Родопи – Дебръщица).

При юношите за 1 мач е наказан Стоян Лулчев и Марко Макариев от Оборище (Панагюрище). Техният съотборник Тихомир Враджев е лишен от права за 3 срещи, а Иван Цветанков също от Оборище ще почива принудително в 5 мача. За 1 среща бяха спрени правата на Съли Тахчиев от Чепинец (Велинград).

По доклад с глоба от 63 лева е санкциониран съставът на Оборище (Панагюрище).  Също по доклад за обиди и заплахи на длъжностни лица за 1 мач са спрени треньорските права на Георги Куцовски от Батак. Той е глобен и със 125 лева за същото провинение.

Спортно-техническата комисия при ОС на БФС потвърди на нарочно заседание цели 8 служебни резултата. За прекратените мачове Марица (Белово) – Спартак (Калугерово) и Локомотив (Септември) – Сарая бяха присъедини служебни резултати от по 0:4 в полза на гостите. Четири мача от “Б” ОФГ пък не са се състояли по вина на гостите. За срещата Миньор – Светкавица е присъден служебен резултат 3:0 за домакините поради неявяване на Светкавица. Тимът е Синитево е глобен със 150 лева. За мача Милеви скали (Семчиново) – Тракиец (Исперихово) е присъден служебен резултат 3:0 за домакините. Заради неявяването си на срещата тимът от Исперихово е глобен със 150 лева. За мача Славия – Чико-Бунара е присъден служебен резултат 0:3 в полза на гостите заради неявяване на домакините от Хаджиево. Понеже това е второ неявяване, глобата им е 200 лева. За срещата Гелеменово – Шипка (Драгор) е присъден служебен резултат 3:0 за домакините поради неявяване на гостите от Драгор. Те са глобени със 150 лв.

При юношите за мача Чико–Бунара – Зенит (Ветрен дол) е присъдено служебно 3:0 за домакините поради невалиден медицински лист на гостите от септемврийското село.

За мача при децата Брацигово – Вихър (Ветрен) е присъдено служебно 3:0 в полза на домакините поради липса на предпазни кори при гостите от Ветрен.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Белово

Кантарев и Кобака наказани ли са?

бака

Тотален рестарт,вместо да се гради с бясна скорост се руши

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx