1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Новата цел пред ВК Хебър: Плейофи за титла и участие в международните клубни турнири

Новата цел пред ВК Хебър: Плейофи за титла и участие в международните клубни турнири

Време за четене: < 1 минута

Новият член на Националната волейболна лига Хебър (Пазарджик) ще има високи цели през следващото първенство. Те бяха обявени от кмета на Общината Тодор Попов.

Догодина трябва да играем плейофи за титлата и да вземем виза за участие в европейските клубни турнири. За целта треньорът Атанас Петров, който има пълното ми доверие ще привлече нови класни попълнения така, че да бъдем конкурентно способни на най-добрите клубове в страната. Тук ще идват отбори като Лески, ЦСКА, Монтана, Добруджа, Нефтохимик и Марек. Ще има здрави битки, а за тях ще ни трябват яки бойци. За целта бюджетът на клуба ще се увеличи с толкова, колкото е необходимо.

заяви кметът. Според него отборът има нужда от истински лидер.

Това е нещото, което засега ни липсва. Видя се и във финала срещу Доростол, когато в първия гейм момчетата бяха неуверени. След като се успокоиха всичко си дойде на мястото. Но някои трябва да ги води, вътре на полето. Предстои да се направи анализ на показаното в личен и отборен план. На базата на това треньорът ще си гони селекцията. Идеята е в края на лятото Хебър да разполага с един мотивиран, стойностен и амбициран тим, който да ни заведе до върха.

изрази надеждите си Тодор Попов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx