1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Вихър
  8. »
  9. Божидар Краев уважи юбилея на ФК Вихър

Божидар Краев уважи юбилея на ФК Вихър

Време за четене: < 1 минута

Младата звезда на Левски (София) Божидар Краев, който е наполовина ветренец, уважи 60-годишния юбилей от зараждането на футбола в град Ветрен. Сред гостите на тържеството беше и новоизбраният народен представител от ГЕРБ в Септемврийско Даниела Малешкова. Тя честити на ветренци годишнината на ФК Вихър и предаде най-сърдечни поздравления от името на общинския кмет Марин Рачев, който по това време присъстваше на великденските чествания в Септември. Марин Рачев се отчете с пълно обличане на отбора. За футболистите той осигури маркови анцузи на италианския концерн за спортна екипировка „Каppa”.

Звездата на Левски Божидар Краев също даде своята лепта към юбилея на ФК Вихър, подарявайки оригинална топка „Шампионска лига”.

От името на БФС Стефан Ненчев връчи на ФК Вихър юбилеен плакет, а 33-ма ветерани на клуба получиха грамоти и златни, сребърни и бронзови значки от футболната централа. Като подарък Ненчев предаде на ветренци още комплект футболни мрежи и няколко тренировъчни топки.

След тържеството, на изкуствения терен в центъра на града се проведе станалият вече традиция великденски турнир по минифутбол за деца, жени и мъже.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx