Акумулаторния и Писков почнаха с победи на минифутбол

Време за четене: < 1 минута

Елхим-Искра победи Артстрой с 3:2 на старта на работническия турнир по минифутбол, който започна на Зоната на здравето. В другата среща от първия състезателен ден тимът на Писков ЕООД надигра с 6:3 служителите от ГД „Изпълнение на наказанията”. Победителите довършиха срещата с човек по-малко заради изгонването на Георги Цанков, получил директен червен картон.

По традиция началото на турнира бе поставено с демонстративна среща между отборите на общински съветници и кметове от населени места в Пазарджишко. Победа с 5:2 взеха общинските съветници. За отбора на победителите с хеттрик се отличи Румен Димитров, а две попадения добави Борислав Димитров. За загубилия тим на кметовете два пъти се разписа кметът на Сарая Николай Минчев – Кайо. Най-добрите футболисти от мача бяха отличени с предметни награди.

Официалното откриване на работническия турнир по минифутбол направиха председателят на общинския работнически спортен клуб Иван Симеонов и секретарят на община Пазарджик Румен Кожухаров. Последния даде символично началния удар на първия мач между отборите на Елхим-Искра и Артстрой.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *