Колоездачи от Несебър и Казанлък окупираха първите места на купа „Пазарджик“

Време за четене: < 1 минута

Представители на спортните клубове в Несебър и Казанлък триумфираха с първите места на проведеното в Пазарджик традиционно колоездачно състезание за едноименната купа. Домакините от СК Печенеги взеха участие с общо 11 състезатели, но нито един от тях не стигна медалите.
В крайното класиране за купа „Пазарджик“ при момчетата победител стана Габриел Гроздев от Загорец (Нова Загора).

При юношите младша възраст първи стана Преслав Балабанов от СК Несебър. При старшата възраст първенец е Мартин Татанов от Лястовица (Казанлък), а при мъжете с победата триумфира Стефан Христов от Несебър.

Надеждите на пазарджишкия Печенеги за медали при мъжете и старшата възраст не се осъществиха, след като Станислав Кръстев и Георги Гинин не успяха да преодолеят трасето и се отказаха още в началото.

При момчетата най-добро представяне от нашите записа Атанас Лазаров, който се класира на пето място в критериума на 13 км. На пето място при мъжете пък се нареди спортист номер 1 на Общината за 2014 година Станислав Киров, който в момента се състезава за отбора на Цар Симеон (Пловдив).

На 15 април възпитаниците на треньора Людмил Киров ще участват на състезание за купа „Загорец“. Там клубът ще участва с 9 момчета и едно момиче.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *