Наказанията в Трета лига след 25-ти кръг

Време за четене: < 1 минута

На вчерашното си заседание Зоналната дисциплинарна комисия наложи следните наказания след изиграването на 25-ти кръг в Югозападната трета лига:

Илия Иванов от Чепинец (Велинград) ще пропусне две срещи на своя отбор заради натрупани девет поредни жълти картона. След натрупани 5 поредни жълти картона за по една среща са наказани Марин Георгиев (Беласица), Борис Боянчев (Пирин – Гоце Делчев), Милен Лахчев (Германея), Емил Стоянов (Марек), Станислав Чочков и Димитър Зайков от Свобода (Пещера), Ангел Лачов (Хебър) и Атанас Пенков от Велбъжд (Кюстендил).

ФК Струмска слава (Радомир) е наказан с имуществена санкция в размер на 250 лв. на основание чл. 37 (1), т. 4, а), 2) от Дисциплинарния правилник на БФС.

ФК Миньор (Перник) е наказан с имуществена санкция в размер на 125 лв. на основание чл. 37 (1), т. 22, б), от Дисциплинарния правилник на БФС, както и с допълнителни 37,50 лв. на основание чл. 37 (1), т. 22, а), от Дисциплинарния правилник на БФС.

Даниел Стефанов, състезател на Миньор е лишен от състезателни права за 1 среща на основание чл. 22 (2),м) от Дисциплинарния правилник на БФС.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.