1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Наказанията в Трета лига след 25-ти кръг

Наказанията в Трета лига след 25-ти кръг

Време за четене: < 1 минута

На вчерашното си заседание Зоналната дисциплинарна комисия наложи следните наказания след изиграването на 25-ти кръг в Югозападната трета лига:

Илия Иванов от Чепинец (Велинград) ще пропусне две срещи на своя отбор заради натрупани девет поредни жълти картона. След натрупани 5 поредни жълти картона за по една среща са наказани Марин Георгиев (Беласица), Борис Боянчев (Пирин – Гоце Делчев), Милен Лахчев (Германея), Емил Стоянов (Марек), Станислав Чочков и Димитър Зайков от Свобода (Пещера), Ангел Лачов (Хебър) и Атанас Пенков от Велбъжд (Кюстендил).

ФК Струмска слава (Радомир) е наказан с имуществена санкция в размер на 250 лв. на основание чл. 37 (1), т. 4, а), 2) от Дисциплинарния правилник на БФС.

ФК Миньор (Перник) е наказан с имуществена санкция в размер на 125 лв. на основание чл. 37 (1), т. 22, б), от Дисциплинарния правилник на БФС, както и с допълнителни 37,50 лв. на основание чл. 37 (1), т. 22, а), от Дисциплинарния правилник на БФС.

Даниел Стефанов, състезател на Миньор е лишен от състезателни права за 1 среща на основание чл. 22 (2),м) от Дисциплинарния правилник на БФС.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx