1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. ЦСКА спечели зоната за момчета в Пазарджик

ЦСКА спечели зоната за момчета в Пазарджик

Време за четене: < 1 минута

Волейболният тим на ЦСКА (момчета до 14 години) триумфира с първото място на проведения в Пазарджик зонален турнир. Младите армейци победиха с по 3-0 в спортна зала “Хебър” своите съперници от Монтана, Пирин (Разлог) и домакините от Пазарджик. Момчетата на Хебър останаха втори в крайното класиране след две победи и една загуба.

Домакините взеха първия си мач от надпреварата след победно 3-0 над Пирин (Разлог). Последва загубата от ЦСКА, но в третия си мач хебърци надделяха с 3-0 над Монтана. С една победа и две загуби третото място зае Пирин, а Монтана остана последен с 3 поредни неуспеха.
Победителят в зоната ЦСКА взе директна виза за финалите на Държавното, докато Хебър и Пирин ще имат още един шанс да се класират сред осемте най-добри, след като минат през допълнителна квалификация.

За Хебър това ще бъде така наречения “турнир на вторите”. В него първите два отбира ще продължат напред. Пирин пък заедно с другите 3 отбора от четирите зони ще участват в “турнир на третите”. В него първите два тима, заедно с втория и третия от “турнира на вторите”, правят последен заключителен турнир, от който се излъчват още два финалиста.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx