ЦСКА спечели зоната за момчета в Пазарджик

Волейболният тим на ЦСКА (момчета до 14 години) триумфира с първото място на проведения в Пазарджик зонален турнир. Младите армейци победиха с по 3-0 в спортна зала “Хебър” своите съперници от Монтана, Пирин (Разлог) и домакините от Пазарджик. Момчетата на Хебър останаха втори в крайното класиране след две победи и една загуба.

Домакините взеха първия си мач от надпреварата след победно 3-0 над Пирин (Разлог). Последва загубата от ЦСКА, но в третия си мач хебърци надделяха с 3-0 над Монтана. С една победа и две загуби третото място зае Пирин, а Монтана остана последен с 3 поредни неуспеха.
Победителят в зоната ЦСКА взе директна виза за финалите на Държавното, докато Хебър и Пирин ще имат още един шанс да се класират сред осемте най-добри, след като минат през допълнителна квалификация.

За Хебър това ще бъде така наречения “турнир на вторите”. В него първите два отбира ще продължат напред. Пирин пък заедно с другите 3 отбора от четирите зони ще участват в “турнир на третите”. В него първите два тима, заедно с втория и третия от “турнира на вторите”, правят последен заключителен турнир, от който се излъчват още два финалиста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest