1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Бойни
  6. »
  7. “Бойни спортове” остави отборната купа в Панагюрище

“Бойни спортове” остави отборната купа в Панагюрище

Време за четене: 2 минути

Панагюрският тим “Бойни спортове” стана отборен победител на проведеното в местната спортна зала “Арена Асарел” държавно лично и отборно първенство по самбо. Участие в проявата взеха 130 мъже от 24 клуба в страната.

В категория до 52 килограма шампион стана Иван Беломашев от Бойни спортове. Втори е друг представител на домакините – Теодор Каловски. Трети е техният съотборник Христо Гюлев. В категория до 57 килограма с шампионска титла триумфира Дончо Павлов от Локомотив (София), следван от Пенчо Галилеев (“Бойни спортове” – Панагюрище). Третата позиция поделиха Даниел Парасков от Дети и Рустислав Добрев от НСА.

В категория до 62 килограма първенец е Илиян Скашев от Илинден (София), пред Димитър Стоянов – НСА, а трети са Венцислав Сурликов Бойни спортове и Емил Незиров от НСА.

В категория до 68 килограма златото взе Иван Хърков от домакините. Втори остана Ангел Ангелов от ЦСКА, а трети са Никола Петкански от Бойни спортове и Евгени Добрев от ЦСКА.

В категория до 74 килограма първото място за Ашот Мартиросиян от НСА, пред Нешо Нешев (“Бойни спортове”) и третите Светозар Цунг (ЦСКА) и Антон Бранков от Локомотив(София).

При 82- килограмовите шампион е Георги Шишков от Бойни спортове. На финала той победи Денислав Златанов от Илинден(София). Трети станаха Радослав Дачин и Иван Тодоров и двамата от Локомотив (София).

В категория до 90 килограма първото място спечели Христо Владимиров от Локомотив (София). Среброто остана за неговия съотборник Яни Маджаров, а трети са съотборниците от ЦСКА Костадин Цветанов и Любомир Тончев.

В предпоследната категория до 100 килограма шампион е Мартин Дешев от ЦСКА, втори е Васил Димитров от Дети (Благоевград), а трети са Атанас Иванов от Локомотив (София) и Кирил Аначков от Илинден (София).

В тежката категория над 100 килограма шампионската титла отиде при Веселин Иванов от Локомотив (София). Среброто е за Ангел Рангелов от Кракра (Перник), а третото място поделиха Васил Дойчинов от Локомотив (София) и Генко Иванов от ЦСКА.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx