„Бойни спортове“ остави отборната купа в Панагюрище

Време за четене: 2 минути

Панагюрският тим „Бойни спортове“ стана отборен победител на проведеното в местната спортна зала „Арена Асарел“ държавно лично и отборно първенство по самбо. Участие в проявата взеха 130 мъже от 24 клуба в страната.

В категория до 52 килограма шампион стана Иван Беломашев от Бойни спортове. Втори е друг представител на домакините – Теодор Каловски. Трети е техният съотборник Христо Гюлев. В категория до 57 килограма с шампионска титла триумфира Дончо Павлов от Локомотив (София), следван от Пенчо Галилеев („Бойни спортове“ – Панагюрище). Третата позиция поделиха Даниел Парасков от Дети и Рустислав Добрев от НСА.

В категория до 62 килограма първенец е Илиян Скашев от Илинден (София), пред Димитър Стоянов – НСА, а трети са Венцислав Сурликов Бойни спортове и Емил Незиров от НСА.

В категория до 68 килограма златото взе Иван Хърков от домакините. Втори остана Ангел Ангелов от ЦСКА, а трети са Никола Петкански от Бойни спортове и Евгени Добрев от ЦСКА.

В категория до 74 килограма първото място за Ашот Мартиросиян от НСА, пред Нешо Нешев („Бойни спортове“) и третите Светозар Цунг (ЦСКА) и Антон Бранков от Локомотив(София).

При 82- килограмовите шампион е Георги Шишков от Бойни спортове. На финала той победи Денислав Златанов от Илинден(София). Трети станаха Радослав Дачин и Иван Тодоров и двамата от Локомотив (София).

В категория до 90 килограма първото място спечели Христо Владимиров от Локомотив (София). Среброто остана за неговия съотборник Яни Маджаров, а трети са съотборниците от ЦСКА Костадин Цветанов и Любомир Тончев.

В предпоследната категория до 100 килограма шампион е Мартин Дешев от ЦСКА, втори е Васил Димитров от Дети (Благоевград), а трети са Атанас Иванов от Локомотив (София) и Кирил Аначков от Илинден (София).

В тежката категория над 100 килограма шампионската титла отиде при Веселин Иванов от Локомотив (София). Среброто е за Ангел Рангелов от Кракра (Перник), а третото място поделиха Васил Дойчинов от Локомотив (София) и Генко Иванов от ЦСКА.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *