1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Бойни
  6. »
  7. Карате
  8. »
  9. Торнадо остави 7 медала в Пазарджик

Торнадо остави 7 медала в Пазарджик

Време за четене: < 1 минута

Седем медала спечелиха каратеките на пазарджишкия СК Торнадо от проведеното в Пазарджик национално първенство по шинкиокушин за деца до 12 години, кадети и кадетки. 25 клуба с над 220 участници се пуснаха на татамито в спортна зала “Васил Левски”.

Домакините от Торнадо участваха с 10 каратеки в състезанието, които спечелиха общо 7 медала. При децата до 12 години Владимир Григоров на 33 кг. се окичи с бронзов медал. Вицешампионска титла спечели Ивайло Генов в кат. 35 кг. При по-тежките на +43 кг. Василена Петкова спечели сребърен медал. Златният медалист на Торнадо в кат. +45 кг. е Кристиян Суроджийски. Въпреки че той се състезава при по-малките до 10 години, успя да пребори конкуренцията и да стане шампион и при 12-годишните.

При кадетите в дисциплината “Ката” Димитър Борисов се окичи с бронзов медал. В “Кумите” Тодор Тодоров на 55 кг. също се нареди на трето място.
Сребърна медалистка при кадетките стана Савина Дудова в категория до 50 кг. В края на месеца каратеките на Торнадо ще вземат участие на традиционния турнир за купата “Мадарски конник” в Шумен.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx