1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. pzsport.info с нова версия

pzsport.info с нова версия

Време за четене: 2 минути

Скъпи приятели,

имаме удоволствието да Ви представим новата версия на pzsport.info. Дизайнът е съобразен с най-новите тенденции в интернет и е пригоден за всякакви устройства. Сайтът ще изглежда еднакво добре както на настолни компютри и лаптопи, така и на таблети и смарт телефони. Заложихме на изчистена визия, защото смятаме, че акцентът трябва да пада върху съдържанието и лесното възприемане на информацията.

На началната страница ще намерите последните спортни новини от Пазарджик и областта, както и актуалните класирания във Втора професионална лига, Югозападната трета лига и областните групи. В момента работим по показването на резултатите и програмите и се надяваме, че в най-скоро време ще добавим и тях. Засега можете да ги видите на сайта на Български футбол от връзките в горната дясна част на сайта в секцията “Програми и резултати”. На началната страница можете да видите още и рубриката “Интервюта”, видео от канала ни в Youtube, както и “Фотофакт” с интересни снимки от спортните терени в областта и всичко, свързано със спорта. Запазихме също и рубриката “Млади таланти”, в която ще продължаваме да Ви представяме талантите на Пазарджик, защото смятаме, че те са бъдещето на спорта в нашия град.

В главното меню ще публикуваме новини за всички видове спорт. Оставихме рубриката “Национали”, която може да намерите в менюто “Футбол” и искрено се надяваме, че това няма да бъдат единствените футболисти от нашия град, викани в националния отбор по футбол. В същото меню можете да намерите и “Правилата на играта”. Работим и по обновяването на визитките на футболните клубове от областта, които ще се появят в меню “Клубове”. Запазихме също рубриката “Мнения”. Смятаме, че Вашето мнение е важно за нас и винаги сме предоставяли възможността на нашите читатели да изразят своето мнение на сайта ни. Ако желаете да споделите своите впечатления от футболна среща или друго спортно събитие, да напишете коментар или анализ, моля, пишете ни на info@pzsport.info. В дясната част на страница, както винаги ще намерите анкетите, с които периодично се допитваме за Вашето мнение по различни въпроси.

Разбира се, промените не са само във външния вид. Сменихме и системата за управление на съдържанието. Новата система ще ни позволи по-лесно да въвеждаме новини и да добавяме снимки и видео в статиите. Промените ще се отразят и на бързината на зареждане на сайта. Ще се уверите сами.

Въпреки трудностите, продължаваме да се развиваме и да се опитваме да направим нашия сайт по-добър. Вярваме, че заедно, с Вашата помощ ще го постигнем. Радваме се, че сте наши читатели и Ви благодарим за търпението!

Екип на на pzsport.info.

Георги

Фен на Хебър, ЦСКА и може би на Арсенал, на добрата литература, хубавата бира и блуса. Създател на pzsport.info.

Абониране
Уведомление за
1 Коментар
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Тошко

Става… чакаме програмите и резултатите от мачовете.

1
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx