1. Начало
  2. »
  3. Мнения
  4. »
  5. Гласът на фена
  6. »
  7. Появи се старият нов Ботев (Черногорово) в “А” ОФГ

Появи се старият нов Ботев (Черногорово) в “А” ОФГ

Време за четене: 2 минути

В събота, 3 ноември 2012 г. се изигра кръг от “А” ОФГ. Цялото внимание беше насочено към мача на водещите отбори Варвара и Паталеница и съвсем закономерно, защото играят така наречения футбол, който радва окото на запалянкото, надявам се. Но аз ще ви насоча към друг мач – с. Мирянци – Брацигово, който едва ли би зарадвал и малко дете, което и липсваше на тази среща, защото показаното държание на домакините, в лицето на треньора и играчите, бе като за война, а не за игра на футбол. Не може в 21 век треньорът на домакините да подканва от тъч линията играчите си да изкормят и смачкат съперниците си, а на самите играчи им липсваха каски само, защото бяха излезли да убиват, а не да играят футбол и да изпитват удоволствие от това.

За мача няма какво да кажа защото нямаше и не се играеше, а се риташе, обиждаше, бавеше се време. При резултат 1-1 и с човек по-малко заради директен червен картон домакините вкарват гол от 4-метрова явна засада, но кой ли да я вдигне, като зад страничния съдия има публика която не спазва огражденията и е на метри зад него, и е заплашван постоянно. А в последните 15-ина минути се ритаха топки от публиката и треньора, за да се бави играта. И благодарение на всичко това, домакините си взеха така нужните и животоспасяващи за тях 3 точки. Но според вас така ли трябва да се играе и по този начин ли ще върнем младите по терените и да ги учим не на футбол, а на омраза и злоба, която не е в рамките на нормалното?

Мнението е получено на електронната ни поща и не отразява гледната точка на редакторите на сайта. Оставаме верни на правилото да публикуваме всяко читателско мнение, както и правото на отговор.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx