1. Начало
  2. »
  3. Мнения
  4. »
  5. Гласът на фена
  6. »
  7. Обръщение към футболистите и привържениците на ФК Лесичово

Обръщение към футболистите и привържениците на ФК Лесичово

Време за четене: 2 минути

След изиграването на последния мач от първенството на “Б” ОФГ Север между отборите на ФК Шипка (Драгор) и ФК Лесичово, завършил с резултат 5:1 в полза на гостуващия отбор от село Лесичово, завърши есенният полусезон.

От изиграните 10 мача, с 8 победи, 1 равен мач и 1 загуба отборът на ФК Лесичово стана есенен първенец на “Б” ОФГ Север. С най добра голова разлика плюс 31 гола, най-много вкарани голове – 41, и най-малко инкасирани голове – 10, с 25 точки, с четири точки пред втория ФК Вихър от гр. Ветрен, 5 точки пред третия ФК Комуна (Черногорово) и 6 пред четвъртия ФК Пазарджик в класирането на “Б” ОФГ Север, футболистите на ФК Лесичово показаха, че те именно са безспорния лидер в тази група и заслужено ще зимуват като есенни първенци. Това естествено нямаше как да стане ако тези момчета не показваха във всеки мач непоколебим дух за победа, вяра в собствените си възможности, пълно себераздаване на терена и търсене на победата от първата до последната минута във всяка футболна среща. Не можем да не споменем и да не изкажем нашата искрена благодарност на всички футболисти и ръководството на отбора за невероятната наша публика от фенове и фенки които във всички изиграни мачове досега неистово, горещо и изключително емоционално подкрепяха отбора където и да играем и с който и отбор да играем. Те показаха, че са номер 1 като публика не само като посещаемост на мач, но и като фенове, които разбират тази игра и подкрепят изключително спортсменски своя любим отбор ФК Лесичово. Няма отбор в тази група който да се похвали че на гостувания ще играе пред 50, 60 дори и 100 свои фенове. Всичко това показва че тази здрава и неразделна връзка, която се получи между ръководство и отбор и фенове нямаше как да не даде своя положителен резултат. Защото, когато сме едно цяло нашият любим отбор ФК Лесичово може, трябва и ще продължи да показва още по-добри игри, ще ни радва с още по-големи победи над съперниците и през пролетния полусезон.

Накрая искам да кажа едно голямо “Благодаря Ви момчета, че ви има, за да продължавате да ни радвате и да ни носите тези неповторими моменти на радост, гордост и самочувствие! Благодарим Ви мили фенове! Без Вас всичко това нямаше да е същото. Продължавайте да ни подкрепяте все така и през пролетта.”

На всички футболни деятели, футболисти, треньори и фенове, от името на цялото ръководство на ФК Лесичово и лично от мое име пожелавам през новата 2013 г. преди всичко много здраве на Вас и вашите семейства, успехи в личен и професионален план, щастливи и незабравими мигове изживяни по футболните терени с нашия любим отбор ФК Лесичово.

Стоян Начев

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx