Дара Стоянова с три медала от турнира ”Тракия къп”

23 български клуба и отбори от Русия, Сърбия, Финландия, Израел, Молдова, Гърция Англия, Индия, Босна и Херцеговина и Испания участваха в четвъртия Международен турнир по художествена гимнастика “Тракия къп” и приз Мария Петрова.

В групата на децата до 10 години много добро представяне направи и деветгодишната Дара Стоянова от пазарджишкия спортен клуб „Диляна Прима“. В конкуренция с повече от 40 деца Дара Стоянова успя да спечели три медала – два сребърни и един бронзов.

Дара Стоянова е изключително талантливо дете и заслужено попадна сред талантите, избрани от фондацията на Димитър Бербатов „Успелите деца на България“.

Малката гимнастичка с нетърпение чака срещата си с едни от най-големите футболни звезди, които ще участват утре в благотворителния мач на Haциoнaлния cтaдиoн “Bacил Лeвcĸи”. Освен Дара, още 21 талантливи деца ще имат щастието да изживеят нещо неповторимо – да стъпят за първи път на футболния терен и то хванали за ръка едни от най-големите играчи на планетата. Благотворителният мач между отборите на Луиш Фиго и Димитър Бербатов ще се играе на Националния стадион “Васил Левски” на 14 юни от 20 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest