Съдии и делегати закриха сезона с купон

Пазарджишката футболно-съдийска колегия закри сезона с отчетно събрание и коктейл в клуб „Хевън Гардън”.

По традиция на сбирката присъстваха всички членове на делегатската и реферска листа. Добра оценка за работата на своите подопечни даде шефът на местната футболна централа Спас Иванов. Той обаче не скри, че има резерви по отношение на показаното в някои отделни срещи и очаква корекции в положителна посока през следващото първенство. Иванов благодари и на футболните клубове, техните ръководители, играчи и фенове, които с много малки изключения са били на висота. Според Спас Иванов всички областни първенства в регионалния футбол са преминали в рамките на нормалното. Пряк атестат за това е липсата скандални срещи по време на двата полусезона. Шефът на БФС отчете и факта, че наред с многото наказани футболисти, санкции са получили и съдии и делегати, когато оценките за работата им са били ниски.

По-детайлен анализ на съдийската комисия ще бъде направен в началото на месец август, когато по традиция БФС ще организира предсезонния семинар за футболни рефери и делегати.

По време на отминалата сбирка най-новите членове на реферската колегия получиха съдийските си книжки за правоспособност.

pzsport

Спортният сайт на Пазарджик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest